Introduktionskurs till Träskydd

Aktuell status
Ej anmäld
Pris
Gratis
Print Friendly, PDF & Email

Introduktionskurs till Träskydd ger dig en introduktion till trä och hur länge olika träprodukter håller och hur de ska användas. Kursen orienterar i tekniker, träslag och metoder för att förlänga livslängden på trä och hur man minskar risken för rötskador, miljöpåverkan och klimatsmart byggande.

Kursen vänder sig till alla som arbetar med med och använder trä, inte bara impregnerat utan allt trä som ska hålla länge och utsätts för risk för röta. Kursen ger en värdefull översikt och orientering i träs egenskaper, vilka produkter och tekniker som finns och vad man behöver veta om trä. Om du arbetar med att framställa av trävaror, handlar med trä eller bygger så är detta en bra start. Även fastighetsägare, byggherrar, konstruktörer och arkitekter har nytta av kursen då den ger en orientering i aktuell lagstiftning och en grund för vidare fördjupning. För beslutsfattare och myndighetspersoner är detta en bra introduktion inför beslut och myndighetsutövning om trä och träanvändning.

Kursen är kostnadsfri men kräver registrering.

Kursen omfattar 7 lektioner (filmer) och ett antal korta kunskaps prov. Räkna med att det tar ca 2 timmar online. (Motsvarar ca en halv dags utbildning i sal.)

Rulla till toppen