ITS2024 Kursstart snart…

Print Friendly, PDF & Email

Hej elever (och lärare och anmälande chefer)

Snart börjar Grundkurs i Industriellt Träskydd i Uppsala. Det blir ett stort gäng som ses för tre dagars kurs i det fina lokalerna på SLU. Deltagarlistan hittar ni här: ITS2024 Deltagare Lärare och Elever.

De som går på Grundkursen träffas i entren vid Ulls Hus Almas allé 8, 756 51 Uppsala senast kl 11:50. Här finns en länk till Google Maps till Almas allé 8. För att sedan äta gemensam lunch på Ulls Restaurang.

Ni som går Forsättningskursen börjar på torsdag kl 12 med lunch och enklast träffas vid Ulls Restaurang. Lektionerna börjar sedan kl 13:00 i Sal X.

Resor och hitta

På SLUs hemsida finns en allmän vägbeskrivning om hur man hittar till SLU här.

Hitta på SLU Campus och rätt klassrum. Campus-Ultuna

Om du åker tåg eller flyg kan det kanske gå att samåka. Om du inte har kontakt med andra i kursen och behöver någon att åka med skicka ett mail till info@traskydd.com så försöker vi fixa någon att åka med. Säg när du kommer till Uppsala Central eller var vi kan ses. Jag och flera andra åker bil och kan passera stationen ca kl 11:30, men vi måste veta detta före så vi kan hitta bilar. Annars får ni ordna resan själv med buss eller taxi.

Kursprogram

I kursprogrammet finns alla tider och vilka lokaler som gäller under hela kursen.

ITS2024 Kursprogram

Förberedelser

Före kursen börjar måste göra introduktionskurserna som finns på hemsidan. Alla elever har fått inloggningsuppgifter och ska logga in och göra det två introduktionskurserna.

Det hög tid att göra klart dessa obligatoriska onlinekurser.

Mina Kurser Inloggning

Här hittar du alla kurser (när du har loggat in)

Uppdateringar

På sidan Uppdateringar för deltagare lägger vi upp nyheter och uppdateringar för elever.

Rulla till toppen